7 Comments

  1. hehe..bila masa Zulkifli Nordin org kuat PAS plak ni? :)

    bro try google sket psl ZN ni…dah google baca plak apa org PR cakap psl mamat ni..

    [Reply]

    Reply:

    tersilap info..dah edit n tadi tak habis tulis lagi tu ayat tergantung..

    [Reply]

  2. Bagi aku peranan DSAI sebenarnya memang penting dalam pembangunan ekonomi rakyat (rakyat ye.. bukan negara). Kalau kita tengok TV, negara lain semua puji m’sia bangunan canggih bagai. Itu dari segi bangunan, tp dari segi rakyat. Kilang-kilan kat area aku ni, rata2 berkerja utk gaji RM400-RM500 sebulan.. Kerja macam kuli pulak tu. Tapi yg jawatan besar ni sedap2 je guna RM1.8juta utk FanPage la.. RM24 juta beli cincin kat bini la.. Naik minyak dll.

    Jd dngn kehadiran DSAI akan ada nya keseimbangan politik di mana kuasa utama tidak akan bertindak secara sewenang2nya tanpa memikirkan kesannya ke atas rakyat. Agak2 kalau tak da DSAI sekarang ni, harga minyak dan gula dah sampai berapa dah agaknya sekarang.

    Mana2 pihak yang menang pun x pnting selagi keseimbangan kekal. Ada sesetengh pihak fikir tanpa UMNO tiada internet, tiada pembangnan.. Secara relevannya, pembangunan2 di seluruh dunia banyak bergantung kepada jurutera dan pakar2. Kalau tumpuk pemerintahan bertukar pun, jurutera dan pakar2 masih ada.

    Just my 2 cents..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *