24 Comments

  1. Ini memang panas dan memanaskan laptop aku..geram jer aku bace post mamat tuh..

    p/s – wanmus, camne ngn virus tuh?dah hampir settle kah?

  2. Salam wanmus. saya nak tanya, virus apa yang menyerang akaun tu? Kenapa cuma serang file .php? file extension lain tak ada apa2 seperti html, jpg, gif….kalau serang akaun hosting, kenapa blog yang dihostingkan dalam akaun yang sama tidak ada apa-apa kesan? Maaflah, banyak tanya… =)

  3. Eh…virus ni ada kena mengena ke dengan beberapa blog aku? Bukan apa, aku perasan macam ada few blogs aku yang macam biul…tak tau lah pasal pe?

    Nak juga tau feedback dari ko…TQ

  4. haahla..betul tuh..nati bile wanmus dah settle masalah nie..boleh die kongsikan sikit ape yg sebenarnye telah terjadi..boleh boh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *