Proton Persona 2007

Secara kasarnya,kockpit atau dashboardnya macam gen2 jer..tapi smart jugaklah Gambar atas ni perbezaan Persona dan kereta sedan yang lain. Oleh sebab banyak sangat komen tentang Gen2,nihlah ubahsuai pada Persona depend kepada komen pada Gen2. Model range: BL – 4 power windows, CD player and basic features. ML – all BL features with additional alloy rims, … [Read more…]

Artikel SEKS hari ini…

artikel seks hari ini?semua mesti pelik kenapa tajuknya macam ni..tapi baca dulu apa yang ingin dikongsikan bersama-sama.. Nenek 65 tahun masih jual tubuh Oleh Mohd Jamilul Anbia Md Denin anbia@hmetro.com.my KUALA LUMPUR: Realiti yang mengejutkan apabila masih ada warga emas mencecah usia 65 tahun terus bergelumang dosa dengan menjadi pelacur di Jalan Chow Kit di … [Read more…]

Ayat2 poyo yg artis m’sia cakap..check it out!!

Calon pertama: CHEF WAN “Tolonglah! ia sebuah kelab tarian dan sudah tentu niat saya pergi ke sana untuk menari. Bagi saya itu tidak salah kerana niat saya untuk berhibur sambil bersenam. Bukankah menari satu daripada riadah seperti aerobik?”, Calon kedua: MISHA OMAR “Misha rasa gembira menyambut kemerdekaan negara kali ini kerana kali ini, dapat berduet … [Read more…]

Pesta Candat Sotong Di Terengganu

Sekitar April hingga Ogos, kawasan perairan Terengganu pada waktu malam tak ubah seperti bandar terapung yang diterangi cahaya lampu daripada bot-bot nelayan. Kawasan perairan seperti di Pulau Redang, Pulau Kapas, Pulau Perhentian, Kemaman, Merchang, Marang, Kuala Terengganu, Batu Rakit dan Penarik bagaikan sedang berpesta apabila kerlipan cahaya itu menerangi kawasan laut yang sebelum ini gelap-gelita. … [Read more…]

13 jam mencandat sotong..

13 Jam Candat Sotong 5.30 ptg : berkumpul di jeti LKIM Chendering 6.00ptg: mula bergerak ke kapal Jabatan Perikanan dengan sebuah speed bot.kapal nih dibuat pada tahun 1992 dengan kerjasama kerajaan Jepun..tp kukuh sampai sekarang..kelajuanya hanya 19 knot maksimum..tp cukup tahan enjin n badannya. 6.10ptg:bergerak ke perairan Pulau Kapas,Marang,Terengganu..best sebab naik bot besar..tak pening,hehehe 6.40ptg:dalam … [Read more…]

Kristian agama penyelamat??

Petikan dari bible: Ketahuilah hanya Kristian yang dapat menyelamatkan kamu dari api neraka, “Yesus: ‘Tidak ada seorangpun yang dapat datang kepada Allah, jikalau tidak melalui saya’”… – Bukalah mata, bahawa seseorang Muslim yang telah memeluk agama Kristian adalah: a) Tanpa paksaan b) Tidak perlu berperang ataupun memerangi orang lain c) Menganggap semua manusia adalah bersaudara … [Read more…]

Kecik-kecik dah pandai goyang inul…

nih video yang ditangkap oleh penulis semasa ujibakat sinaran pasport kegemilangan di Plaza Angsana Mei 2007.perghhh..terkejut gak tengok budak ni kecik-kecik dah pandai gelek tahap patah pinggang..fuhhhh…Ape komen anda kalau anak anda jadi macam nih? Ada orang disekeliling kata sebab ajaran mak bapak dia..betul ker?… https://youtube.com/watch?v=USvwzvD2GQg Jagalah anak kita baik2..pastikan ajaran yang terbaik kite bagi … [Read more…]