28 Comments

  1. tengok atas job. kalau dapat yang nak review, buatlah review. Ni saya dapat short review dalam 150 perkataan je mengenai servis diorang, pergghh sangat mudahlah kalau macam tu..

  2. yup..memang niche blog. tapi banyak perkara perlu diambil berat..semuanya diceritakan di seminar smart blogging, maaflah saya tak boleh nak reveal dekat sini πŸ™‚

  3. Tak dapat nak join Seminar Smart Blogging yang baru lepas hari tu.. T_T. Kalau join hari tu, mungkin boleh follow bro & bro Ijad.. πŸ™

  4. Pernah cuba gak dulu buyblogreviews ni.. kalau utk blog PR0 mmg berbaloi lah dpt bawah usd20, tapi kalau PR5 mmg rasa tak berbaloi pula.. πŸ™‚ lagipun kt buyblogreviews tu kene tengok pada niche.

  5. menarik macam ni. ada juga saya baca. yang penting blog kena power ngan kuasa pr nya.
    blog sifar macam blog saya, insyaAllah..akan tibanya juga nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *