Nak Balik Raya:Lawak Pecah Perut Zizan Dan Johan

Penulis: wanmus Kategori: Astro | Download percuma | Drama | Lawak | Raja lawak | Raya | Zizan Tarikh: 21 September 2010 | 18 komen

HAHAHAHAHAHAHAHAA…teringat cerita ni tengok masa malam raya aritu kat astro prima, rasa nak tercabut usus perut..aduss..sebab tergelak aje memanjang lagi2 time zizan tu. Dahlah loghat terengganu dia tu pekat. Mengutuk orang no 1..tapi tu yang lawak tu..dia boleh pulak buat lawak ngan muak tak bersalah, tu yang lagi sakit perut tu.. hahahahaa.. jadi sebab rasa nak tengok balik..saya pun downloadlah cerita ni. Memang cover depan cerita ni tak menggambarkan cerita ni lawak, nampak sedih ngan muka zizan raja lawak tu, TAPI sebenarnya memang lawak.Nak download jugak?

Link download ada di bawah. Sebelum tu, ni sinopsis cerita Nak Balik Raya 2010 ni.

Sinopsis:
Hari raya hari mulia. Balik kampung sudah merupakan satu tradisi masyarakat Malaysia. Begitu juga dengan Burhanuddin. Burhanuddin benar-benar ingin balik ke kampung. Dah lama sangat rasanya dia memperhambakan diri di Kuala Lumpur. Kereta Proton Saga tahun 1992 telah diservis, beg pakaian semuanya sudah lengkap. Wang saku, duit nak bagi pada anak-anak buahnya, duit nak bagi dekat ayah dan mak dan paling penting hadiah istimewa untuk orang tersayang, iaitu Roziah sudah disediakan. Burhanuddin benar-benar dalam keadaan “tip-top” untuk balik kampung. Maka berlakulah adegan-adegan yang melucukan tatkala Burhanuddin mengharungi pelbagai dugaan untuk sampai ke kampungnya..

Pelakon: Johan Raja Lawak, Zizan Raja Lawak, Nadia Mustafar, Ozlynwaty, Ng Mah Cher, Yang Kassim, Gana Pragasam a/l Sebastian, Ucop Cecupak, Pak Lah Cecupak, Elly Suriati

Jom download dengan link kat bawah tu. Kalau nak lagi cepat download, leh guna free download manager.

  1. 1. Nak Balik Raya Part 1
  2. 2. Nak Balik Raya Part 2
  3. 3. Nak Balik Raya Part 3

P/s: Kenapa zizan tidak diberikan watak utama dalam mana-2 filem lawak lagi ek selain kapow yang tak laku tu? padahal lawak dia tu memang lawak sakit perut sape tengok.

Baca selanjutnya di:



  1. Anarm

    memang lawak citer ni..

    [Reply]

    akuorgkmpng Reply:

    sudah semstinya.. tgok la sapa yg brlakon.

    [Reply]

  2. hafizmd

    citer ni mmg lawak habis..pekat giler loghat ganu zizan ni…agaknye faham ke yg bukan ganu tgk?

    zizan mmg kelakor!

    [Reply]

    akuorgkmpng Reply:

    slmt aku masih paham apa yg zizan ckap.. mklum aku duk sana 3 thun.. hehehe

    [Reply]

  3. Wan Perlis

    haha mmg lawak

    [Reply]

    wanmus Reply:

    sgt lawak..hehe

    [Reply]

    akuorgkmpng Reply:

    mmg lawak.. x rugi klu tgok ni..

    [Reply]

  4. amir

    lawak giler…….

    [Reply]

    akuorgkmpng Reply:

    lawak ja.. x dak yg gila gila lgi.. hahaha

    [Reply]

    akuorgkmpng Reply:

    lawak ja.. mana ada yg gila.. hahaaha

    [Reply]

  5. jutawansenyap

    kah kah kah memng lawak pon si zizan ngan johan

    [Reply]

    akuorgkmpng Reply:

    sudah tentu.. mmg depa dua ni gadingan yg mantap..

    [Reply]

  6. mhnizam

    aku pun pelik nape zizan tak diberi watak utama macam yg diberikan pada saiful apek..sebab aku rasa zizan ni dah tahap lawak giler hehe

    [Reply]

    akuorgkmpng Reply:

    zizan mmg lwak..
    lawak dia brsahaja..
    hidup zizan.. hahaha

    [Reply]

  7. Zock

    Salam.. Korg thu x lagu yg nadia mustafa menari dlm citer ni??
    Sape2 thu infom sy bleh.. Sy dh 20 thn cri lgu tu.. Tu lgu fav arwh mak.. Huhu.. Sape2 tolong k.. I wll greatly apriciate it.. ^^

    [Reply]

  8. mohd fuad

    mmg lawak glew la ctew ni..pekat gilew zizan ckp ganu..aku paham la,coz aku org ganu..heh.. Ctew ni xdok smbungan ke.. NAK BALIK RAYA 2 ke..aku tgk ulang2 ctew ni..

    [Reply]

  9. badrul

    mmg btol2 best r cter nie sbb zizan ckap btul2 pekat ganu wei…

    [Reply]

  10. generasi islam

    kenapa saya xley nak download ? tau x link lain .. nak sangat tengok cter ni .. ^_^

    [Reply]

CommentLuv badge