Menanti Komisyen Youthsays

Penulis: wanmus Kategori: Buat duit | Duitsurvey.com | Internet | komisyen | Youthsays Tarikh: 03 April 2009 | 2 komen

Alhamdulillah. Ahad lepas pihak youthsays ade hantar email mengenai cashout saya..hehe.. Katanya diorang cuba call saya tapi tak dapat, maklumlah dalam minggu tu simkad saya rosak. Then lepas tu..

Diorang minta nama penuh untuk tulis cek, alamat untuk hantar cek, emel dan no hp. Wahh..best giler..dengan pantas tanganku ini membalas cakaplah yang simkad saya rosak dan berikan no hp yang baru. Pastu tengok diorang nak wat payment, terus saya cashout sekali lagi.

Yang first tu cashout RM150 dan yang kedua RM100 lagi. Then email kat diorang balik minta wat satu cek je untuk nilai dan diorang kata akan diusahakan..so kene tunggu lama skitlah..hehe..no hal kalau penantian tu ada pulangan :) kat bawah ni email dari diorang:

Dear Wan Mohd,

I hope this finds you well. I am writing to you from YouthSays.com, Malaysia’s Largest Online Youth Opinion Community. We tried calling you a few times during the past month but couldn’t reach you, therefore am resorting to write to you. Before we can process your cashout request of RM150.00, we require that you verify your identity with us and give us the following details of yourself:
Name (kindly provide name as per IC as the cheque will be made payable to this name)
IC number
Mobile number

Appreciate your quickest revert so that we could process your payment. If you’d like to get in touch with us do call us at 80233352.

Thanks,
Joanne
Operations Manager

Langkah mendapat komisyen sebegini telah saya kongsikan dalam Ebook Panduan Buat Duit Dengan Survey Percuma Youthsays

Baca selanjutnya di:



  1. bantingboy

    hoho..best la macam nih..

    [Reply]

  2. wanmus

    hehe..tapi baru dapat tahu yg payment utk 1st redeem je dapat dulu, yang balance RM100 akan dapat pasni

    [Reply]

CommentLuv badge