58 Comments

← Previous Page 2 of 2
  1. Ms-aiman

    Selalu lalu situ…mmg tak pernah beli…tapi hairan dgn ajk masjid yg bagi peniaga yang dalam masjid(kedai belah dalam) menjual snek-snek yang tah apa benda ….diorang tu jual kat budak2 sekolah agama kat situ,tak patut betul…kalau yg in charge -si raja mazuin sepatutnya make sure beenda2 yg dijual tu tengok-tengok lah…kalau kain baju tu ok lah….ni jual keropok cina…takkan jemaah masjid tua2 nak beli…memang diorang aim untuk jual kat budak sekolah…bencinya tengok berniaga dalam kawasan masjid tak apa apa benda….baik tak ada kedai2 tu lagi bagus…sakit mata je ada…

  2. a’aa kan..kalau jual apollo tu ok lh jugak skit daripada benda2 yg takde sah halal tu..mungkin AJK masjid perlu semak balik benda tu..yg jual2 tu pun patut AJK bagi nasihat skit supaya kalau boleh masuk saf awal skit (nasihat baik sikit daripada suruh gi sembahyang)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *