Letak Banner Sahaja Dah Dapat USD30!Biar Betul..

Penulis: wanmus Kategori: Blog | Blogger | Buat duit | Duit dengan blog | Duit Percuma | Internet | review | Rohaizad | Search engine Tarikh: 03 September 2010 | 27 komen

Iya, itulah yang saya geram sangat dengan rohaizad tu. Yerlah tak bagitau awal2 tentang program ni.Hari ni baru nak bagitau. Kalau korang baca pun ebook ni. Gerenti geram sebab bendanya mudah saje, letak banner kat blog dan tunggu duit masuk USD30 sebulan! Tulah yang dikatakan goyang kaki dapat duit sebenarnya.

Maaf ye, ini memang bukan 4D (duduk diam diam dapat duit), MLM, skim pelik2 tu ataupun pelaburan.

Habis kenapa kita dibayar?

Sebab owner program ni nak SEO @ backlink dan promotion lah. Kita letak banner kat blog kita walaupun BLOG BAHASA MELAYU, lepas tu tunggu approval. Dah approved nanti, dapatlah duit mudah tu tiap2 bulan. Tu lah kenapa namanya rahsia reward :)

Syaratnya apa?

Syaratnya anda ada blog PR 3, tak kira dalam bahasa apa..BM ke, Bi ke, chinese ke, tamil ke..

Tipulah..

Rohaizad dah buktikan. Tak percaya? download dulu yang versi percuma tu. Nanti korang akan lebih tak percaya lagi..Nilah antara rahsia sebenar otai blogger buat duit dari blog tau. Letak banner gitu pun dapat bayaran.

Dah jual ke?

Yup, hari ni baru start jual. Jangan menyesal pula nanti sebab jualan akan di tutup pada 10 September 2010 atau telah mencapai kuota 300  unit. Sekiranya kuota telah mencukupi sebelum 10 September, penjualan akan ditutup segera. Jadi, inilah peluang untuk korang memilikinya dengan segera.

Download di RahsiaReward.Com



  1. Amim

    macam menarik rahsia reward nie… rase mcm nk try…

  2. safizan

    Memang menarik…. terma dan syarat dia susah tak wanmus.

  3. wanmus

    try bro..mudah je

  4. wanmus

    terms tak susah sgt..

  5. kelhome

    aku rasa mcm tahu je…program apa..

  6. awal

    syarat page rank 3? melepas la aku

  7. ammar

    Nape kat blog ni bro xletak pun banner yang dapat USD30 sebulan tu? blog ni kan dah PR3..

  8. wanmus

    mane bro tau saya tak letak? nampaknya ramai orang yang try to thinking program apa ni..senang nak tahu, beli ebook tu, lengkap.

  9. wanmus

    syarat PR3 ke atas

  10. wanmus

    setahu saya masih ramai blogger Malaysia belum tahu. kalau bro dah tahu oklah tu :)

  11. hafeez

    saya dah sambar satu,,..harga promosi beb hu..hu

  12. hafeez

    bro,hang punyer pr3,dah boleh wat duit dah tu :-)

  13. babyblogger

    yep, exactly sy sudah join program tu. screenshot payment proof tu sama.

  14. babyblogger

    memang banner tu tak de kat sini..

  15. Beza Rahsia Reward Percuma Dan Berbayar

    [...] juga yang bertanya, betul ke ni program letak banner terus dapat USD30 sebulan? Jawapan saya ialah, ianya lebih kepada reward anda promosikan banner mereka. Iya, lepas approved [...]

  16. jutawansenyap

    nak try gak dapat usd30 nih blog aku dah dapat pr3 nih. cuba jer lah

  17. jutawansenyap

    nak try gak dapat usd30 nih blog aku dah dapat pr3 nih cuba jer lah. macam mudah jer dapat duit

  18. mhnizam

    rahsia reward ni dah tutup ke jualan ebooknya?tp tengok macam takde tulis pape yg menunjukkan ianya telah ditutup jualannya

  19. Ladfe Amir

    dah dapatkan dah ebaook tu. dah baca dah.
    rasanya ebook ni masa time puasa dulu.

    baca punye baca…nak kena ada blog ber PR-3.
    insyaAllah..nanti dapatlah tu

  20. akuorgkmpng

    aku dh dh isi form nk download..
    dh dpt feedback dh.. tapi kena confirm dlu, pastu bru dpt.. jap g dpt kot..
    nk buat bisnes scara online plak la..

  21. mat kalut

    terlambat dahh..rugi aku xpolow awal2 hehe,kene ubah dah pasni..follow rapat :)

  22. mat kalut

    camne?dia bayar x baby blogger? bape? xscam ke

  23. mat kalut

    tahniah la bro,,moge bermanfaat,jgn hangat2 taik ayam je ushe

  24. mat kalut

    btul tu..insyaaallah,aku pnyer pr 4 hahahaha ko caye x amir?aku pn xcye

  25. mat kalut

    moge usahe kamu ebrjaye ye org kampung,aku doakan dari jauh hihi

  26. mat kalut

    haha,payah nk terang klu xpaham..kene bace dlu bru fhm ammar :)

  27. mat kalut

    dia xbuat pn dah dpt duit dah haffez huhu,mcm2 dah skang ni nk dpt income..cume usehe je kene lebeh