38 Comments

  1. sape x beli tu cepat2 la beli. Ebook ni kompom x sama mcm yg dok jumpe depan mata selalu. Sangat berkualiti. 5 star from me to Hafiz Lidin. betul x wanmus?

  2. RASHID ABDUL AHMAD

    Salam,

    Saya berminat untuk membeli ebook. Tapi saya tidak berminat membelinya secara onine kerana saya pernah beberapa kali membeli barang secara online dan iainya pasti akan menimbulkan masalah. Saya harap dapat membelinya secara terus. Oleh itu saya berharap tuan dapat memberi nombor tel agar memudahkan saya membuat temujanji bagi memudahkan proses pembelian.

    Sekian terima kasih.

    RASHID
    KLANG

  3. zeyzul

    bro malu aku bila ko ckp tk de duit , kita org malaysia, org indon kat sini bole cri duit senang2 ko ckp pulak ko tk de duit, itu nmanya pemalas bro,

  4. mar amyda

    tringin nk beli tp x tahu d mane jual eida dh cri d kdai2 buku tp x juga jumpe….huhuhu tringin nk tmbh lg ilmu d dada…

  5. leumas nirbab

    macam mana nak beli ni..saya tak kisah lah kalau saya kena tipu..saya halal je kalau pun ni tipu..apa yang penting saya dapat beljar Bahasa Inggeris dengan sempurna…so,macam mana nak dapatkan buku ini..

  6. raihan

    can you help me!!!pleasss..sye btol2 nak mahir dalam bi..taon depan sye da kne exam muet..klo muet sye x dpt band y t’baek..mcm mne sye nk jd lwyer….adakah harganya…still lg rm30

  7. mimie

    tolong hubngi saya d no 0178150058 jka ada sbrg pmkluman ya krna sya x dpat mlyari intrnet sllu dan sya mmrlukn ebook ini scpat mngkin pless….
    terima kasih..

  8. manap

    Alah tak payah beli…..melayu je nak jual…..kalau mat salleh buat ebook…. patut jual RM4000 pun depa bagi free….camni la…hangpa pakat ramai ramai buat keluar sikit–sikit pahtu kongsi la….copy…buat apa nak bazir duit…belum tentu berjaya lagi.

  9. nasarudin

    betullah..zaman sekarang memang prlukn penguasaan bhs inggris..tp,susah lar nak ingt meaning dlm bhs msia..can you help me?

  10. cahayabulan

    agak2 bila beli e-book ni leh ker saya kuasai BI ni mcm selaju air yg kuar dari paip hihihi…dah letih mencari nak belajar BI online ni just translation,nak tau gak grammar gak nnti wat org ketawa jeww…

  11. siti latifa

    salam..sy ada membeli ebook dalam web ini tetapi sy tidak dapat membuka email sy yg tercatat di atas kerana kata kekuncinye saya terlupe..jadi mcm mane sy perlu buat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *