38 Comments

  1. sape x beli tu cepat2 la beli. Ebook ni kompom x sama mcm yg dok jumpe depan mata selalu. Sangat berkualiti. 5 star from me to Hafiz Lidin. betul x wanmus?

    [Reply]

    Reply:

    betul tu. RM30 tapi tak setimpal dengan ilmu kita dapat. sepatutnya ebook ni naik jadi RM100 baru setimpal.

    [Reply]

    saufi Reply:

    wey jgn naik kan smpai 100 sebab aku orang susah la

    [Reply]

    PANAH PERIT Reply:

    RM 100 murah tu… 1000 kot…hahhaha

    [Reply]

    Reply:

    hahaha..
    agk2 la nk smpai 1000..
    mau trgadai moto..haha

    [Reply]

    atil Reply:

    We nk beli gak..aq nk jdi pro jugak cm kor.hehehe 😀

    [Reply]

  2. betul tu wanmus RM 100 baru setimpal. Saya fikir ini adalah produk yang bagus kerana memajukan bangsa :)

    [Reply]

    Reply:

    betul tu..banyak info yang dikongsi dan di ajar..rugi sape tak beli

    [Reply]

    saufi Reply:

    ang pa xleh kata macam tu angpa cuba pikir klu orang yang susah macam mana?
    ok la 2 rm 40

    [Reply]

    Reply:

    betoi betoi..
    berbaloi baloi klu beli ni..
    dpt memajukan bngsa kita

    [Reply]

  3. RASHID ABDUL AHMAD

    Salam,

    Saya berminat untuk membeli ebook. Tapi saya tidak berminat membelinya secara onine kerana saya pernah beberapa kali membeli barang secara online dan iainya pasti akan menimbulkan masalah. Saya harap dapat membelinya secara terus. Oleh itu saya berharap tuan dapat memberi nombor tel agar memudahkan saya membuat temujanji bagi memudahkan proses pembelian.

    Sekian terima kasih.

    RASHID
    KLANG

    [Reply]

    Reply:

    maaf, saya bukan tuan punya ebook ni, sila cuba hubungi tuan ebook tersebut di http://www.bahasainggeris.com/hubungi.html

    [Reply]

  4. saya nak bli tp mslahye sye x de duit…..sye ad minat utk bljr dlm bhsa inggeris tp tiada sumber….bantu lah aq dgn cara yg laen…pleas34…

    [Reply]

    zeyzul Reply:

    bro malu aku bila ko ckp tk de duit , kita org malaysia, org indon kat sini bole cri duit senang2 ko ckp pulak ko tk de duit, itu nmanya pemalas bro,

    [Reply]

    Reply:

    kan dh kena kata pemalas..
    sbar je la..
    usaha tngga kjayaan..

    [Reply]

  5. mar amyda

    tringin nk beli tp x tahu d mane jual eida dh cri d kdai2 buku tp x juga jumpe….huhuhu tringin nk tmbh lg ilmu d dada…

    [Reply]

    Reply:

    laa, memang tak ada kat kedai ieda sebab ianya berbentuk ebook.boleh terus beli di http://norabots.com/ar/x/t.php/1162

    [Reply]

    manap Reply:

    Alah tak payah beli…..melayu je nak jual…..kalau mat salleh buat ebook…. patut jual RM4000 pun depa bagi free….camni la…hangpa pakat ramai ramai buat keluar sikit–sikit pahtu kongsi la….copy…buat apa nak bazir duit…belum tentu berjaya lagi.

    [Reply]

    Reply:

    tu dh mcm cetak rompak..
    hahaha..
    kesian kt penulis tu.. huhuhu

    [Reply]

  6. leumas nirbab

    macam mana nak beli ni..saya tak kisah lah kalau saya kena tipu..saya halal je kalau pun ni tipu..apa yang penting saya dapat beljar Bahasa Inggeris dengan sempurna…so,macam mana nak dapatkan buku ini..

    [Reply]

    Reply:

    ini ebook tak tipu punya..anda boleh dapatkan di http://norabots.com/ar/x/t.php/1162

    [Reply]

  7. mimie

    klau nak wat pmbyaran melalui post ble x???

    [Reply]

    mimie Reply:

    tolong hubngi saya d no 0178150058 jka ada sbrg pmkluman ya krna sya x dpat mlyari intrnet sllu dan sya mmrlukn ebook ini scpat mngkin pless….
    terima kasih..

    [Reply]

    Reply:

    maaf, anda hanya boleh dapatkan melalui internet di http://NORABOTS.COM/AR/X/T.PHP/1162

    [Reply]

  8. nasarudin

    betullah..zaman sekarang memang prlukn penguasaan bhs inggris..tp,susah lar nak ingt meaning dlm bhs msia..can you help me?

    [Reply]

  9. cahayabulan

    agak2 bila beli e-book ni leh ker saya kuasai BI ni mcm selaju air yg kuar dari paip hihihi…dah letih mencari nak belajar BI online ni just translation,nak tau gak grammar gak nnti wat org ketawa jeww…

    [Reply]

  10. siti latifa

    salam..sy ada membeli ebook dalam web ini tetapi sy tidak dapat membuka email sy yg tercatat di atas kerana kata kekuncinye saya terlupe..jadi mcm mane sy perlu buat?

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *