28 Comments

  1. Saya penah tolong kawan berniaga msa awl2 msuk U dulu..skrng da kenal dunia internet da macam2 pluang nmpak bila da berada dlm final year..rugi x start awl..ish2..hehe

  2. kerja part time zaman study dulu2, tolong member buat laman web.. tu pon amik job yg rasa bleh buat je.. yg nak gempak2 terpaksa tolak sebab takut ganggu pelajaran plak.. payment tu ada la dapat skit2.. ckup la buat belanja makan, beli buku tulis, pen, bahan2 study..

    dulu buat web pakai dreamweaver.. sekarang dh pkai wordpress.. ilmu dreamweaver tu dah semakin hilang.. hebat btol teknologi sekarang ni.. makin senang kerja kita..

  3. aku dulu freelance buat mcm2 jugek. huhu~ aku pun UTM gak.. :p
    dulu masa study wat freelance projek2 websites, PHP, VB, etc,, masyuk~ yang pnting.. remaja sekarang walaupun sambil stadi, patutnya pandang kehadapan lah.. xle nak enjoy je kjenye macam budak2. huhu

  4. sekarang makan kat cafe 2 kali dah dekat rm10. tak kira transport pergi balik kekelas lagi. tu yang ptptn pon tak cukup.
    pendek kate, memang betol student ipt koring. he

  5. tu tak campur lagi dengan yang bergaya kasut baru, beg baru, baju baru, HP baru, laptop baru..tak tau dah nak kata koring ko apo dah..hoho

  6. Tak selalu macam tu. Bole jadi kerja kita senang saja, tapi duit tak senang didapat. Kalau kita dapat keja yang kita senang dan duit pun senang didapat, senang lah pula hidup kita ni. hehehe..

  7. Saya penah tolong kawan berniaga msa awl2 msuk U dulu..skrng da kenal dunia internet da macam2 pluang nmpak bila da berada dlm final year..rugi x start awl..ish2..hehe

  8. yang mau kerja online dapet gaji 10-15 dollar per job silakan masuk sini kerjaonlinedollar2012.blogspot.com, terima kasih

  9. info yang sangat menarik. Sekarang ni dah ada pendapatan sampingan sudah dari blog. Bolehlah dapat sebulan seratus lebih. Kalau nak lebih kena berusaha lebih lagi nampaknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *