41 Comments

  1. kat kuching sarawak…he..he..jauh kan..tak pe..nanti saya postkan.sebelah ayam penyek letak ikan terubok sarawak sekor..wah..panas..panas

  2. Banafee punya dah habis zaman kegemilanganya… sebab sambal dia still takleh lawan Pinang punya. Dulu masa kedai lama… sambal dia okay, skang dah lari tune nya.

  3. Banafe punya aku dah rasa minggu lepas, tak sehebat Restoran Pinang…dan mahal pulak tu….sup pun tak bagi…pelik sungguh

  4. pk tam sazalli shari

    kalau nak terai nasi ayam penyek super power dan nasi ayam penyek black pepper datangv lah kat gerai pk tam kat pasar tmn u skudai /sekali adda rasa pasti terangkat punya ….awoooooo power beb

  5. don

    Ayam Penyet….. sibuk satu pekan, bandar cite pasal AP nii. Asalnya datang dari Jawa Indonesia. Saya suka sebab keturunan saya dari sana. So biasa lah makan AP nii. Kami memang lah Jawa tapi saya tak pendei cakap jawa. Sebab di lahirkan disini. Balik kepada AP pada pandangan saya yang sedep dirasa di bandar Johor Bahru ialah di selera Johor Bangunan MARA Larkin Jaya. Gerai No. 11 (Nasi Campur)Cuba lah anda singgah disana. Insyallah u’ll be amaze. we call it the delicious Ayam Penyet. Yang penting sekali ia disediakan begitu bersih, harga pada RM5.50 tersangat la murah dan mereka sangat baik sekali. Cuba lah.

  6. barcelona

    cb try ayam penyet at johor jaye blakang diamond bowling…memang best…tak rugi..(zona ayam penyet)

  7. […] Jadi nantikan report dari kami semua nanti ye. Program ni 1 hari 2 malam. Hari sabtu dan habis ahad ni 25-26hb Disember 2010. Tapi hari ni saya bertolak awal untuk lepak dulu 1 hari di JB..yerlah dulu masa belajar kat JB banyak kenangan dan favorite dan terutamanya mestilah NASI AYAM PENYEK..hehehe… […]

  8. lien

    assalam… kt terengganu ad x cawangan dy?? teringin sgt2 nk bukak p0se ngn nasi ayam penyet nih… kempunan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *