32 Comments

  1. fakoq

    salam..

    nak tanya…untuk kad yang dah di design tu adakah pihak saudara menyediakan perkhidmatan percetakan??

    di mana nak cetak dan apa yang di sediakan sekali??
    sampu ada?
    penghantaran bagaimana?? dihantar atau di ambil sendiri??

    10q

  2. maaf fakoq..mungkin anda tersalah faham.jika anda baca betul-betul post saya, ini adalah ebook dari easykadkahwin.com yang mengajar kita berjimat dalam membuat kad kahwin..dan bukanlah saya yang membuatnya. dalam pakej ini, ada diberikan template2 kad kahwin dan cara berjimat.. sekali lagi, ianya bukan pakej perkhidmatan percetakan kad kahwin. harap maaf jika ada tersilap faham..

  3. fakoq

    la klu mcm tu rugi la. Kang nak print kos lagi. Nak beli envelope lagi. Maksudnya kos bukan 10sen la

  4. wanie

    ok..tq..saya dah order dah.

    bole tau x, skrg member dlm affliate ni dah berapa ramai..

    saya interested nak join…

  5. fifi

    salam..di mana saya boleh lihat preview atau contoh2 design kad kahwin saudara ye?saya agak berminat, berapa harganya? boleh email saya juga,tq

  6. Ezri

    Macamana nk dapat kan no contact person in charge? harga kad kahwin masih RM0.20 lg ke skg?

    thx

  7. masazura hashim

    saya nak ebook rm30…nnti software 2 diemail kat yahoo saya,mcmana nak tranfer ke komputer saya.leh bg no phone wanmus,nnti saya nak contact klau ada problem nak bukak kat email

  8. masazura hashim

    akum….saya dah buat pesanan easykadkahwin rm30….tp takde dlam email saya,

  9. masazura

    akum….dah 3 hari saya order easykadkahwin tp takde respon.napa skrg ni tak aktif lg ke?saya dah bank in duit.pihak wanmus tak leh tlg saya ke?saya dah contact pihak pengeluar tp takde respon

  10. Nak tanya kalau memang tak pandai langsung photoshop/edit2 pic pakai software ni berbaloi ke beli? please advise,.. sebab interested tapi takut nanti beli taktau guna rugi jugak,..

  11. rita

    Salam, masih boleh dptkan Cd ni lagi x. Saya nak beli…dlm Cd ni kita boleh belajar jugakan.TQ

  12. Rita

    Salam, saya dah transfer Rm 60 tp sy masih belum dpt penghantaran yg dijanjikan. Sila inform kembali.Tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *