Kad Kahwin Cantik Berkualiti RM0.10

Penulis: wanmus Kategori: Kad Kahwin Murah | Perkahwinan Tarikh: 06 December 2008 | 32 komen

Hasilkan Kad Kahwin Sendiri
Dengan Modal Hanya 10 Sen Sahaja.
Jimat Segera Sehingga 300% Sekarang!!!

Pernahkah anda terfikir harga sebenar kad kahwin anda nanti? kepada yang dah kahwin tentu sudah tahu harganya..design kad kahwin pun dah memakan RM 25 satu design..harga cetak? Lupakan harga lama.. JOM berjimat dari RM1500 kepada RM250 sahaja..bagaimana?

Dek kerana nak semuanya mudah anda sanggup menghabiskan wang sehingga ribuan ringgit semata-mata untuk kad jemputan kahwin. Jika anda mencetak kad untuk majlis perkahiwinan anda sebanyak 1000 keping pada harga RM1.50 untuk sekeping kad anda terpaksa membayar sebanyak RM 1500.00.Sekiranya memilih kad kahwin ekonomi biasa dijual sebanyak 30 – 50 sen sekeping dengan minima 500 unit. Anda perlu membayar sebanyak RM 250.00. Jadi anda pilih ikut kemampuan anda sama ada mahukan kad kahwin mahal, cantik dan berkualiti atau kad kahwin murah, cantik dan berkualiti.

Ini pasti membantu anda berjimat sehingga 300% dengan mudah dan murah sekali. Harga mungkin anda terfikir adalah sekitar RM400-600 jika melihat hasilnya. Tapi? ..sebelum itu, lihat dahulu ape yang anda akan dapat dengan pakej easy kad kahwin ini..

Apa yang anda dapat dengan pembelian ini:

  • 50 Design kad kahwin dalam format AI
  • 10 Design kad kahwin eksklusif dalam format PSD
  • Nota 10 Sen: Bagaimana menghasilkan kad kahwin 10 sen
  • Himpunan ayat-ayat, kata-kata, dan doa-doa
  • Bonus: Pelbagai bentuk grafik / gambar / objek sampingan
  • Bonus: Kaligrafi khat ayat undangan (hi res jpeg)

Ingin terus berjimat? Dapatkan pada harga RM500 RM200 RM100 RM50 tapi jika anda beli sekarang, potongan lagi RM10..timited time only..Last price dapatkan pada harga RM40 shj!

Jika anda berminat untuk tempah je kad kahwin pada harga semurah Rm0.20 yang cantik dan berkualiti, terus ke hotkadkahwin.com

**HARAP MAKLUM: Saya tiada kena mengena dengan easykadkahwin.com

Baca selanjutnya di:



  1. fakoq

    salam..

    nak tanya…untuk kad yang dah di design tu adakah pihak saudara menyediakan perkhidmatan percetakan??

    di mana nak cetak dan apa yang di sediakan sekali??
    sampu ada?
    penghantaran bagaimana?? dihantar atau di ambil sendiri??

    10q

    [Reply]

    siti Reply:

    nak tgk contoh loleh x

    [Reply]

    wanmus Reply:

    Boleh tengok di:

    1- http://www.easykadkahwin.com/

    2- Hot kad kahwin: http://norabots.com/ar/x/t.php/1149

    [Reply]

    siti Reply:

    kat mane kdai anda?

    [Reply]

  2. wanmus

    maaf fakoq..mungkin anda tersalah faham.jika anda baca betul-betul post saya, ini adalah ebook dari easykadkahwin.com yang mengajar kita berjimat dalam membuat kad kahwin..dan bukanlah saya yang membuatnya. dalam pakej ini, ada diberikan template2 kad kahwin dan cara berjimat.. sekali lagi, ianya bukan pakej perkhidmatan percetakan kad kahwin. harap maaf jika ada tersilap faham..

    [Reply]

  3. fakoq

    la klu mcm tu rugi la. Kang nak print kos lagi. Nak beli envelope lagi. Maksudnya kos bukan 10sen la

    [Reply]

  4. wanmus

    tak..kalau anda baca dalam ebook panduan ni, kos untuk sekeping hanyalah RM0.10 sahaja.

    [Reply]

  5. wanie

    saya nak order…dapat lagi tak pada harga rm40..??!

    [Reply]

  6. wanmus

    Takpe wanie..harga RM50 tu dah paling murah.. harga RM40 tu time promosi.skrg dah RM50..nak beli, sila ke http://www.easykadkahwin.com/index.php?ref=wanmus

    [Reply]

  7. wanie

    ok..tq..saya dah order dah.

    bole tau x, skrg member dlm affliate ni dah berapa ramai..

    saya interested nak join…

    [Reply]

  8. hansolo

    bro, designs yg dlm format AI dgn PSD ni bole edit dalam picasa tak?

    [Reply]

  9. wanmus

    Hansolo: Picasa hanya support PSD sahaja, manakala tidak support AI files format.

    Photos: .JPEG, .TIF, .TIFF, .BMP, .GIF, .PSD (Photoshop), .PNG, .TGA, and selected RAW formats.

    boleh semak detail di http://picasa.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=19496

    [Reply]

  10. cantik

    Selamat siang, salam kenal…
    Baru hari ini saya baca blog ini, ketemu di google :D

    Si Cantik

    [Reply]

  11. zul

    brapa harganya skrg? masih rm40? adakah termasuk dvd & penghantaran?

    email saya

    tq

    [Reply]

  12. fifi

    salam..di mana saya boleh lihat preview atau contoh2 design kad kahwin saudara ye?saya agak berminat, berapa harganya? boleh email saya juga,tq

    [Reply]

  13. wanmus

    fifi boleh dapatkan di http://easykadkahwin.com

    [Reply]

  14. Rosse Zal

    Saya ingin lihat sample atau contoh2 semua kad jemputan anda yg serendah RM1.00.

    [Reply]

    wanmus Reply:

    sudah tentu..anda boleh dapatkannya di http://norabots.com/ar/x/t.php/1149

    Di page berkenaan, klik pada hubungi kami untuk bantuan dan cadangan. Terima kasih

    [Reply]

  15. Ezri

    Macamana nk dapat kan no contact person in charge? harga kad kahwin masih RM0.20 lg ke skg?

    thx

    [Reply]

    wanmus Reply:

    Anda boleh dapatkan kad serendah RM0.20 di http://norabots.com/ar/x/t.php/1596

    di sana ada nombor untuk dihubungi.

    [Reply]

  16. Ronaldmohoni

    Memang susah nak dapat kad jemputan kahwin murah. Tak peh. Jika jodoh dah sampai, akan tempah kad nih.

    [Reply]

  17. masazura hashim

    saya nak ebook rm30…nnti software 2 diemail kat yahoo saya,mcmana nak tranfer ke komputer saya.leh bg no phone wanmus,nnti saya nak contact klau ada problem nak bukak kat email

    [Reply]

    wanmus Reply:

    anda boleh dapatkan terus di http://www.easykadkahwin.com/

    TQ

    [Reply]

    masazura hashim Reply:

    akum….saya dah buat pesanan easykadkahwin rm30….tp takde dlam email saya,

    [Reply]

  18. masazura

    akum….dah 3 hari saya order easykadkahwin tp takde respon.napa skrg ni tak aktif lg ke?saya dah bank in duit.pihak wanmus tak leh tlg saya ke?saya dah contact pihak pengeluar tp takde respon

    [Reply]

  19. FazMelati

    Nak tanya kalau memang tak pandai langsung photoshop/edit2 pic pakai software ni berbaloi ke beli? please advise,.. sebab interested tapi takut nanti beli taktau guna rugi jugak,..

    [Reply]

    wanmus Reply:

    sangat TAK dinasihatkan untuk membelinya

    [Reply]

    FazMelati Reply:

    oke x beli! tq ;)

    [Reply]

  20. rita

    Salam, masih boleh dptkan Cd ni lagi x. Saya nak beli…dlm Cd ni kita boleh belajar jugakan.TQ

    [Reply]

  21. Rita

    Salam, saya dah transfer Rm 60 tp sy masih belum dpt penghantaran yg dijanjikan. Sila inform kembali.Tq

    [Reply]

    wanmus Reply:

    Salam.saya bukan empunya produk..sila hubungi pembekal sendiri untuk dapatkan produk tersebut. TQ

    [Reply]

  22. nur hidayah

    website easykad rennovation lak da… promosi ni still ada lagi ka

    [Reply]

CommentLuv badge