32 Comments

  1. fakoq

    salam..

    nak tanya…untuk kad yang dah di design tu adakah pihak saudara menyediakan perkhidmatan percetakan??

    di mana nak cetak dan apa yang di sediakan sekali??
    sampu ada?
    penghantaran bagaimana?? dihantar atau di ambil sendiri??

    10q

    [Reply]

    siti Reply:

    nak tgk contoh loleh x

    [Reply]

    Reply:

    Boleh tengok di:

    1- http://www.easykadkahwin.com/

    2- Hot kad kahwin: http://norabots.com/ar/x/t.php/1149

    [Reply]

    siti Reply:

    kat mane kdai anda?

    [Reply]

  2. maaf fakoq..mungkin anda tersalah faham.jika anda baca betul-betul post saya, ini adalah ebook dari easykadkahwin.com yang mengajar kita berjimat dalam membuat kad kahwin..dan bukanlah saya yang membuatnya. dalam pakej ini, ada diberikan template2 kad kahwin dan cara berjimat.. sekali lagi, ianya bukan pakej perkhidmatan percetakan kad kahwin. harap maaf jika ada tersilap faham..

    [Reply]

  3. fifi

    salam..di mana saya boleh lihat preview atau contoh2 design kad kahwin saudara ye?saya agak berminat, berapa harganya? boleh email saya juga,tq

    [Reply]

  4. masazura hashim

    saya nak ebook rm30…nnti software 2 diemail kat yahoo saya,mcmana nak tranfer ke komputer saya.leh bg no phone wanmus,nnti saya nak contact klau ada problem nak bukak kat email

    [Reply]

    Reply:

    anda boleh dapatkan terus di http://www.easykadkahwin.com/

    TQ

    [Reply]

    masazura hashim Reply:

    akum….saya dah buat pesanan easykadkahwin rm30….tp takde dlam email saya,

    [Reply]

  5. masazura

    akum….dah 3 hari saya order easykadkahwin tp takde respon.napa skrg ni tak aktif lg ke?saya dah bank in duit.pihak wanmus tak leh tlg saya ke?saya dah contact pihak pengeluar tp takde respon

    [Reply]

  6. Nak tanya kalau memang tak pandai langsung photoshop/edit2 pic pakai software ni berbaloi ke beli? please advise,.. sebab interested tapi takut nanti beli taktau guna rugi jugak,..

    [Reply]

    Reply:

    sangat TAK dinasihatkan untuk membelinya

    [Reply]

    Reply:

    oke x beli! tq 😉

    [Reply]

  7. Rita

    Salam, saya dah transfer Rm 60 tp sy masih belum dpt penghantaran yg dijanjikan. Sila inform kembali.Tq

    [Reply]

    Reply:

    Salam.saya bukan empunya produk..sila hubungi pembekal sendiri untuk dapatkan produk tersebut. TQ

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *