14 Comments

  1. siha

    sabar je lah Mus! Rezeki masing2…

    [Reply]

    Reply:

    tu ar..tau xpe..tapi cukup bersyukur dengan apa yang ada sekarang..at least tak perlu di bawah orang lain..alhamdulillah

    [Reply]

  2. wah, terasa banga bila menjadi objek yang didengkikan. wahauuu~~

    [Reply]

    Reply:

    hehe..memang pun..bila dah lama camni, rasa nak try macam org lain jugakk..tapi tu ar, tanya org lain pulak, ramai nak jadi macam saya..huhu..ohh dunia

    [Reply]

  3. ala cik wanmus, ramai org yang nak jadi mcm cik wanmus..xnak duduk dalam rat race…nanti bile dah ramai bola la g makan sama2 hoho

    [Reply]

    Reply:

    tu ar..masing-masing dah ada rezeki masing2 kan..semua ada pro dan kon

    [Reply]

  4. Hem.. entri ni buat saya berfikir sejenak.

    Agak2nya kenapa ramai yang cuba lari dari makan gaji? Adakah kerana tak nak kerja 8 jam sehari.. walaupun hakikatnya menjana wang secara online pun masih memerlukan komitment yang boleh jadi lebih daripada 8 jam sehari.

    [Reply]

  5. huhu tuh la kadang2 memang terasa agak jeles..masing2 ada pro dan con.. kalo nk rasa suasana ofis yang sebenar.. maka besarkanlah market jomhosting mana tahu leh setanding hostgator huhu dengan ofis yang besar

    [Reply]

    Reply:

    insyallah..semuanya memang ada dalam perancangan..tak sabar rasanya nak macam tu :)

    [Reply]

  6. oklah tu wan..
    sibuk kan diri takde rasa sangat yg tak best tu..ye tak?

    p/s : nice la template blog wanmus ni..sy t’ingin jugak nak ber[dot]com dgn wan satu hari nanti. harap ada promotion lagi..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *