Hilangkan Amaran Microsoft Not Genuine

Penulis: wanmus Kategori: ebook | Free | Microsoft | Share | Windows genuine Tarikh: 27 July 2008 | 8 komen

windows not genuine

OK..saya nak kongsi skit idea untuk hilangkan amaran microsoft not genuine ni selain anda membeli windows yang original (kepada sesiapa yang mampu tu, belilah windows original). Semuanya dah tertulis dalam ebook nih..anda boleh download di sini

Sila ikut step by step yang saya ajar dalam ebook tersebut. sebab saya dah selesaikan masalah ni untuk banyak komputer. Klik sini untuk download ebook tersebut PERCUMA!



  1. oktant

    Thanks wanmus. :)

    dulu pernah kena benda nih.

  2. wanmus

    tulh..sekadar berkongsi ilmu

  3. alon

    kalau windows vista camner?

  4. wanmus

    tu x pasti pulak bro..yang ada windows xp je setakat ni saya dapat.

  5. MSHATTA98

    waduh-waduh, panjang sangat stepnya ya Pak. Amat sukar ngikutinya sih. Silap haribulan mau nahas laptopnya deh!. Aku rekomenkan pembantras yang lebih simpel… yeh…. WGA Killer. Hapus dgn satu ketikan saja. Berantakan semuanya Window Genuine Advantage nya lol.. emelkan saya sih kalo mau dapatkan WGA Killer tuh.

  6. wanmus

    ngak susah..ikutin satu persatu..mudah aja

  7. Ladfe Amir

    saya mengunakan windows yang tulin. senang nak update

  8. akuorgkmpng

    dlu time pakai window xp, slalu jdi cmtu
    bila tukar window 7, dh xjdi dh.. hehehe