10 Comments

  1. Wahhh… ko dah pergi coaching aku kan?
    Kalau gitu, aku nak buat ebook lah… sebab aku tahu ko mesti beli punya…

    p/s: kalau ko tak beli, siap ko.. hahahahah

  2. aku baru first pegi seminar internet adalah duit …tu je…
    tak pernah lagi pergi coaching…beli ebook sikit2 tu adalah…anyway, aku rasa memang kena invest kalau nak belajar…tu je…

  3. salam,

    saya baru perasan pasal posting ini. haha. berkenaan dengan topik, walaupun saya ada pengalaman buat seminar, saya sendiri pun kalau berpeluang, akan attend juga seminar orang lain.

    Malah saya juga melabur untuk dapatkan ilmu seperti beli ebook, buku-buku dan seminar.

    Nota: Mungkin lepas ni saya nak terjah PC Rohaizad pula? Ada berani nak ambil saya sebagai student izad? hehe

  4. wsalam..aiii otai ebay ni baru nak menjengah blog newbie macam saya ni ke..huhu..PC Rohaizad tu bro kene contact dia sendiri tanya bila dia buat lagi. tak tahulah dia buat ke x lagi pasni, sebab ada projek besar katanya.

    Bro kan dah masyuk tiap2 bulan dengan ebay, takkan nak wat blogging pulak bro. blogging ni income kecik je bro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *