43 Comments

  1. Syok la dapat jumpa maskot. Saya xsempat lagi nak jumpa.Apepun, saya dah tengok pada hari pertama di pawagam.maklumlah, memang fans upin n ipin.
    tapi best la, banyak nilai2 murni diselitkan. itu suma pun kita dah tahu, masa tengok episod2 dalam upin n ipin.
    kepada suma rakyat malaysia, apa lagi, jom la sokong industri filem animasi malaysia.
    ramai2 pakat pi tengok GENG kat wayang.

  2. betul tu safuan..rugi sape tgk kat tv atau kat dalam DVD nanti sebab tak sama best ngan tengok kat wayang..cepat gi tengok sekarang..cerita GENG ni memang dapat naikkan balik nama industri filem kartun malaysia, yerlah dah berapa negara nak mintak tayangkan cerita GENG ni

  3. Assalamualaikum. saya seorang blogger yang membekalkan movie, game, software dan anything to DOWNLOAD FREE. tapi banyak customer saya nak minta free download untuk movie upin dan ipin (geng).. ada sesiapa yang tahu macam mana nak download free movie geng upin dan ipin..?

  4. MAS IDAYU BINTI MOHAMED

    saya sangat epy giler biler tengok animasi upin ipin dan geng.memang orang kate animasi ipin upin dan geng blh gelak sampai keluar air mata.animasi yang paling best.ipin dan upin juga banyak memberi nilai.contohnya nilai kasih sayang ,bekerjasama.ok lah sampai disitu saje.bye

  5. MAS IDAYU

    hai kawan-kawan semua .jom lah kita tengok ipin upin dan geng kembara diorang .best giler.animasi yang menyeronokan dan sedih.jom lah kawan-kawnku.animasi yang paling digemari oleh kanak-kanak .kadang-kadang orang besar turut bersama tengok.boleh menghilang kan stress.ok,la.see you again.bye .love ipin upin dan kembara.best

  6. GENG UPIN IPIN NI MENARIK ……….KALAU TAK DAPAT TENGOK KENA JUGAK TENGOK SAYA NI PEMINAT UPIN IPIN KALAU TERSALAH CAKAP HARAP MAAAAAFFFKAN JUMPA MINGGU DEPAN

  7. siti nor amirah bt rosli

    cute nye upin ipin harap harap upin dan ipin akan terus ade sampai i ade anak nanti ok good luck upin ipin u the best me i love u forever upin ipin

  8. Nurin Nazifa biti Rohadi

    Saya suka tengok cerita Upin dan Ipin keluarga saya pun suka tengok. Cerita Upin dan Ipin best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *