32 Comments

  1. try jangan tak try letak gambar muka anda..jom kita glamorkan muka kita..hehe

    **jangan lupa, pastikan email yang berdaftar dengan gravatar mesti sama dengan email yang kita isi dalam form komen2 kat blog..nanti baru gambar yang betul keluar.

  2. hehe…x bejaye buat jugak wlpun muke x nsem… ;p
    tQ 4 da info, urm nk mntak izin sket, leh tak nak amik tutorial ni letak dlm blog sy? 😀

  3. Thanks for the reminder…
    progress report dah siap sem ni? hehe////

    Aku nyaris2 lupa dulu dah buat tapi hampor lupa…

  4. Terima kasih WanMus,,,

    Saya pun dah mula guna gravatar ni dari panduan WanMu di blog saya… memang mudah dan menjadi.. Lepas ni komen di blog mana-mana pun akan keluarlah gambar kita tu ya…

    Sudi-sudilah singgah blog saya ya… hehehe…

  5. @cyza: tu gambar bro dah ade terkeluar tu..hehe..saya pun sekadar berkongsi

    @Zaki: wah bos besar ni..iye bos, nanti gambar akan keluar kat semua blog yang kita promosikan..glamor habis nanti..hehe

  6. Taklah besar sgt… biasa aje… kalau nak cari training center di KL bolehlah singgah JTC ya.. dulu MajalahIM & Catzer pun pernah buat sini… hahaha.. sori promote pulak.. hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *