32 Comments

  1. try jangan tak try letak gambar muka anda..jom kita glamorkan muka kita..hehe

    **jangan lupa, pastikan email yang berdaftar dengan gravatar mesti sama dengan email yang kita isi dalam form komen2 kat blog..nanti baru gambar yang betul keluar.

    [Reply]

  2. Terima kasih WanMus,,,

    Saya pun dah mula guna gravatar ni dari panduan WanMu di blog saya… memang mudah dan menjadi.. Lepas ni komen di blog mana-mana pun akan keluarlah gambar kita tu ya…

    Sudi-sudilah singgah blog saya ya… hehehe…

    [Reply]

  3. @cyza: tu gambar bro dah ade terkeluar tu..hehe..saya pun sekadar berkongsi

    @Zaki: wah bos besar ni..iye bos, nanti gambar akan keluar kat semua blog yang kita promosikan..glamor habis nanti..hehe

    [Reply]

  4. Taklah besar sgt… biasa aje… kalau nak cari training center di KL bolehlah singgah JTC ya.. dulu MajalahIM & Catzer pun pernah buat sini… hahaha.. sori promote pulak.. hehehe…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *