Cara Mudah Cari Kerja Kosong Kerajaan

Penulis: wanmus Kategori: Kerajaan | Kerja Kerajaan | Kerja Kosong Tarikh: 15 July 2011 | 15 komen

Sekarang semua nak mudah..yerlah buat apa susah-susah kalau dah benda senang ada depan mata..betul tak? ok jadi nak permudahkan sahabat semua ni yang masih mencari kerja kosong atau nak naik tarafkan hidup dengan cari kerja yang lebih sedap, ni saya perkenalkan cara mudah nak cari kerja kosong..Sebenarnya bukan kerja kosong kerajaan sahaja malah ada GLC dan juga swasta tau..

haaa…nilah nak perkenalkan web yang baru launch semalam iaitu:

yup kerjakosongkerajaan dot my..ianya dah menghimpunkan iklan jawatan kosong yang masih valid tau..maksudnya masih available untuk apply tapi kena cepat sebab kerja kosong ni tak lama waktu available..

so kepada sahabat yang nak cari kerja kosong, boleh melawat di http://kerjakosongkerajaan.my/

jangan lupa subscribe RSS update tu supaya senang kerja kosong dihantar ke kotak email anda semua..lagi satu boleh LIKE fanpage kerjakosongkerajaandotmy di http://www.facebook.com/pages/Kerja-Kosong-Kerajaan/242803542398877

Kerjasama dan sokongan korang amatlah diperlukan..semoga kita sama-sama beroleh kelebihan..Insyallah



  1. ciksembang

    siapa yg maintain laman web ni ye

    [Reply]

    wanmus Reply:

    kenapa ye ciksembang? berminat ke? :)

    [Reply]

  2. zool

    Sampai bulan 8 ni tak mudah la cari kerja kerajaan sebab dibekukan.. lepas bulan 8 baru lah kalau ada nak jengok2 ye.

    [Reply]

    wanmus Reply:

    bukan..sebelum akhir julai..sebab puasa nanti dah ramai stop amik pekeja..akhir tahun/awal tahun pulak nanti ramai. sekarang ni banyak job akan ditutup pada 20-30 Julai 2011 ni.

    [Reply]

  3. Lizz

    terima kasih!!!! membantu sangat info ni ;)

    [Reply]

  4. soleh

    salaam, template dia mcm template bro Wanmus, mcm mana nak cari source kerja-kerja mcm kat web tu? -smile-

    [Reply]

    wanmus Reply:

    macam2 source ada :)

    [Reply]

  5. Mr Rileks

    best gak, mcm2 ada vacancy kat situ…

    [Reply]

    wanmus Reply:

    vacancy memang perlu ditambah setiap masa kalau berkaitan job ni sebenarnya..sebab kita membuka peluang rezeki kepada orang lain

    [Reply]

    you gigi kuning Reply:

    yeke

    [Reply]

  6. alamonline

    ramai juga IM yang buat blog kerjaya ye..niche yang sentiasa laku…makin sengitlah nampaknya..

    [Reply]

    wanmus Reply:

    masing-masing ada market tersendiri :)

    [Reply]

  7. mhnizam

    blog bagus kepada pencari kerja boleh la jenguk2 mana tau ada rezeki disitu

    [Reply]

    wanmus Reply:

    betul..moga ramai beroleh kelebihan..insyallah

    [Reply]

  8. Bukit Gambang

    bagus web tu, senang lah tahu kerja kosong kat kerajaan..

    [Reply]

CommentLuv badge