15 Comments

  1. Sampai bulan 8 ni tak mudah la cari kerja kerajaan sebab dibekukan.. lepas bulan 8 baru lah kalau ada nak jengok2 ye.

    [Reply]

    Reply:

    bukan..sebelum akhir julai..sebab puasa nanti dah ramai stop amik pekeja..akhir tahun/awal tahun pulak nanti ramai. sekarang ni banyak job akan ditutup pada 20-30 Julai 2011 ni.

    [Reply]

  2. best gak, mcm2 ada vacancy kat situ…

    [Reply]

    Reply:

    vacancy memang perlu ditambah setiap masa kalau berkaitan job ni sebenarnya..sebab kita membuka peluang rezeki kepada orang lain

    [Reply]

    you gigi kuning Reply:

    yeke

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *