30 Comments

  1. saya angkat tangan tanda setuju! produk sekarang ni saya tgk tajuk saja berbeza tapi content dia lebih kurang sama.
    lagi satu produk yang keluar dari niche IM, Rahsia Bisnes T-Shirt dari Hafizi Zain. Teringin nak beli. Tak tau lah ok ke tak.
    .-= Fazli┬┤s last blog ..Penghinaan Kepada Argentina =-.

  2. memang banyak orang start keluarkan pelbagai niche produk.kadang2 ade produk yang tak berkualiti.maksudnye content produk itu tak memuaskan dan tak menyeluruh sepeti mana tujuan produk atau ebook itu dibuat. so kena tingkatkan lagi kualiti dan kandungan sesuatu produk sebelum dijual.Kepada pembeli kena tahu kepentingan sebelum membeli sesuatu produk.

  3. haaa..itu yang perlu bro..perlu berkualiti dan menepati tujuan ebook atau produk tu..jgn janji lain tapi dapat lain..

  4. tak berani komen since penah beli 1 ja produk. Tu pon tentang teknikal wordpress. Tapi kalo nak salahkan penjual/tukang promote pon tak leh gak. Orang business.. mmg sentiasa akan create produk baru/promote product. Kami sebagai pengguna ni kena bijak buat pilihan. Beli mana yang perlu/berkaitan saja. Kalau majoriti pengguna dah pandai pilih produk, lama kelamaan..produk yg terjual pon akan lebih berkualiti (sebab tak berkualiti..takda yang nak beli). Pendapat peribadi saja. Tak elok tuding jari kat orang..kita bukan boleh ubah orang lain pon.
    .-= idan┬┤s last blog ..My First USD1000 With Cpalead =-.

  5. kita bukan tunding jari kat sape2..kita cuba berkongsi idea..jangan sampai orang betul2 dah fedup dengan produk2 yang dikeluarkan..

  6. cukup setuju ngn point2 kat atas..kalau dulu2..mmg rase percaye sgt kat sales letter..tapi nasib baik ade jumpe tip2 nk beli ape2 produk dari forum wang cyber..

    service after sale mmg sgt penting..setakat ni puas hati ngn produk smartzul..
    .-= hafizmd┬┤s last blog ..Liga Super vs Piala Dunia =-.

  7. tu ar..cuma kalau tak ada, kena bagitau kat customer awal2..senang customer nak hadapi jika ada masalah lepas beli nanti

  8. beli produk awal2 memang tak tahu lagi..dah beli nanti baru tahu macamana..tu perlunya testimoni dari pembeli supaya pembeli lain tahu isi dalam produk berkenaan

  9. Masalah produk tak berkualiti bukan shj effect kpd pembeli ttp kpd JV sekali. Kita pun boleh terjejas nama promote ebook tuh.

    Klu boleh jgn jual mahal2 sgt jd pembeli x la marah sgt klu content dia ntahapapa

  10. Produk sekarang kadang-kadang lebih kurang sama kandungannya pernah saya ty seorang IM,sama ke produk ni dengan produk yang satu lagi tu?Dia jawab tak.Seekali beli sebijik serupa kandungannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.