41 Comments

  1. wanmus ni blogger yang baik dan hebat, boleh kot sediakan post untuk panduan( ajar)rakan2 bagaimana buat blog yang menarik macan Wanmus punya atau Arifshah punya. TK.

  2. salam…oooo betul tu..akak setuju 100%..memang pantang ajer tgk org lain dapat berita hangat terus nak update…termasuk ambil gambar…tapi kenalah minta cara baik kan..

    bila nak makan nasi minyak ni?

  3. BEtul juga…aku tak perasan pun sebelum ni…tapi bila fikir betul2 memang aku ni macam busy body… tanpa disedari… huhu

  4. selalu lebih update dari org lain…selalu lebih tahu apa2 berita awal dari kawan2 yang bukan blogger

    tapi seriau nk terlalu busybody… tak tertanggung nanti

  5. Kira blogger ni macam reporter la yek?

    Sentiasa mencari kelainan dan menjadi yang pertama menyampaikan sesuatu isu, gosip atau pun berita…

    Lepas ni nak selalulah busybody dekat blog wanmus ni…hehehe 🙂

  6. hoho..jangan ‘oppss terlebih sudah’ sudahlah kak..kita ni kene sentiasa beringatkan kak..takut jugak ada yg tersinggung atau terlepas..

  7. Laaaa yer ker.tahniahlah…akak tak perasanlah…maaf yer..klu idak tentu syok gi majlis kamu tu..skrg ni wife msh disini..kamu masih di sana ker?

  8. […] Hidup Seorang Blogger membuatkan kita busybody..hehe..ingat lagi post saya yang kata blogger ni orang yang paling busybody? opps..bukan busybody yang negatif tau..ianya busybody yang baik dan positif..Macam post mengenai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *