Bini Mat Yo Kurang Ajar Dengan Pak Guard Airport

Penulis: wanmus Kategori: Kurang Ajar | Video Tarikh: 25 September 2013 | 2 komen

Wahh Panas betul dari semalam kat facebook.. penuh orang update mengenai kekasaran atau kekurangan ajaran bini mat yo atau isteri pemain bola sepak terkenal malaysia iaitu norshahrul idlan talaha ni dengan sorang pak guard yang agak berumur di Airport Subang.. kes ni dah masuk kes polis rupanya dan mungkin jadi kes mahkamah..hmmm ape nak jadi manusia sekarang ni. orang tua tak hormat pastu berlagak..yang bestnya boleh pulak bini mat yo berlagak cakap kereta kerabat..perghh mat yo ngan bini dia ni kerabat mana? setakat pramugari tu tak payahlah nak berlagak sangat.. bini pemain bola je pun.. aduss.. malu betul

Malu sebab mat yo orang besut..boleh je tengok wat tak tau bini kutuk guard camtu.. so kepada yang belum tahu ceritanya boleh tonton video ni

Ni pulak video yang diceritakan kembali pak guard tersebut..

Malulah orang melayu Islam macam ni.. Sinopsis dari cerita ni..memang boleh dikatakan bini mat yo kurang ajar..sama-sama kita ambil iktibar



  1. XXXXXXXX

    matyo berdosa sebab x tegur bini die

    [Reply]

  2. Zikri Ahmad

    Tulah org zaman sekarang,,
    dah x reti nak beradab dengan org yang lebih tua,,
    matyo pun boleh buat dek jer … apalah nak jadi??

    [Reply]