42 Comments

  1. Suka juga, sebab WanMus tulis macam ni:

    “Ada 5 siri ebook panduang lengkap yang akan mengajar anda sehingga hari ke-11.”

    Ngganu kite~~!

  2. Wah, bro WanMus promote buat $ guna blog. Bro Ijad promote buat $ tanpa blog ($ Twitter tu!) Ni yang best jadi blogger ni, saling bekerjasama (walaupun WanMus bukan promote Seminar Smart Blogging). Nak jadi blogger juga, boleh bro.

  3. salam Tuan Wanmus..
    memang takde affiliate ya untuk produk ni?saya ingat nak promote dekat list saya kemudian bagi bonus dekat mereka sebab topik amat kena dengan kategori list saya yang buat blog dan buat duit..

  4. blogger memang perlu saling bekerjasama pun bro..barulah mudah hidup ni.. πŸ™‚
    Bonus bro tu nanti saya send ek nak kene tunggu admin approved dulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *