20 Comments

  1. tau xpe..ramai sebenarnya macamana mudah.my ni wat duit..sebab iklan google tu diorang selit cantik je..manalah ada benda free dalam dunia ni..

  2. W.Great

    Soalan yang Bagus.Biarkan saya bagi tahu semua.701 Search Sdn Bhd menggunakan taktik dengen sue atau saman syarikat kecil/website lain seperti 123mudah.com,mudah.me,iklanmudah dan sebagainya.Asalkan domain name anda mempunyai perkataan “mudah” akan disaman oleh mereka.

  3. yang ni bukan penipuan tapi salah satu cara mengelirukan pelawat sebab ni bukan tipu duit orang..yang penipuan tu bila diorang mabil duit pelawat dan menjanjikan sesuatu yang merepek

  4. Bang wanmus,saya nak papar iklan kat blog anda..

    Bang skrg ada tulis review lagi tak??

    Bolehkah saya bayar bro melalui Maybank ataupun Paypal???

  5. tu la untungnya diorg kalau tak macam mana mau untung maaa..tp dengar dulu diorg nak kenalkan keahlian berbayar sampai sekarang duk senyap je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *