26 Comments

  1. striker9 binary options trading system reviewed

    http://actioncooling.com/?kiko=bin%C3%A4re-optionen-iphone&620=cc binäre optionen iphone

    lagligt att köpa Viagra kira bagus la depa masih bayar. Dan ini bermaksud, downline ko tak valid. tu pasal dia buang semua yg tak valid tu..

    Buy Tastylia (Tadalafil) aku dah kene 3-4 kali. So, reda ajelah. Kita kene pastikan yg downline kiat jawab semua survey tu..itu yg jadi masalah skrg..lagi satu, tak mustahil ada downline yg langgar TOS. So, kita terpalit sama…

  2. betul..saya dah dapat jadi bukannya scam..orang ramai kata scam sebab kebanyakkan referal kita dibuang, ini kerana anda referal yang meragukan.tu yang kene buang.

  3. hitman

    kalau kite guna PAYPAL….duit 2 kite nk guna utk kegunaan di malaysia mcm mana????

  4. salam,

    nak tanya skit, knp my account dlm aw survey ada $12 juta? sedangkan baru join semalam? nak redeem duit tu kan x boleh masuk link yg dia bagi? so mcm mana dia org nak byr ni? takut password kena curik lak nanti…

  5. jimie

    salam bro nk tnya ….klu akaun paypal ter salah buat sy terlupe tuka negara philipine…tu jd mlsyia….ade efect x ble kte redeem duit kite sbb tgk country lain..ke perlu sy wat baru akaun paypal tp link kat email yg sama…bleh ke bro??

    btw sy nk tnye….sy punya akaun dlm survey tu da capai 75usd….so plg minima brape boleh kuar???

    do help me =)

  6. @fyhoney: 12 juta? woww kaya tu..tak pastilah. cuba cek balik dan tanya di bahagian contact. Minta diorang semak balik.

    @jimie: nak redeem tak ada masalah kalau tersilap negara. cuba cek kat paypal kalau boleh tukar negara tu. Kalau tak boleh, contact paypal dan bagitau nak tukar negara sebab tersilap isi masa daftar. kalau nak wat akaun baru, baik buka email lain. Kalau nak redeem, biasanya dalam 5-7 hari bekerja diorang akan masukkan. Tapi, tak semua yang kita redeem akan dibayar oleh AW Survey.

  7. @fyhoney: kemungkinan besar akaun anda telah dihapuskan. mungkin disebabkan akaun anda kena pecah masuk oleh orang tak bertanggungjawab

  8. puteriayu

    eii…napa nak sign in x leh? frustlah! cmna nak join ni? saya dah xda keje skrg ni…bila key-in alamat email yang biasa guna, jawapannya, email tu dah guna,try yang lain. tapi bila key-in alamat email yg benar2 baru, jawapannya “error” pulak! boring betul lah. cmna nak wat tu? leh tlg ajr x?
    dah byk kali cuba tau!

  9. @puteriayu: setahu saya, web AW Survey mengalami beberapa masalah sejak bulan lepas.cuma tak pasti bahagian mana yang bermasalah. saya nak cashout pun x dapat sebab ade error.

  10. syafika

    slm wanmus…now still available lagi ke aw survey 2?

    dlm acc me ade 70 skrg…then cam ne mau redeem?

    pakai paypal? how? step2 die?

  11. @syafika: awak boleh download ebook percuma paypal tu dulu. belajar dan faham apa itu paypal dan cara nak guna. Then lepas cukup USD75, boleh cashout di AW Survey

  12. shadiah

    salam
    saya dah sign in aw surveys semalam dan dah ambil beberapa survey tp belum buka akaun paypal lagi. buat masa sekarang saya mempunyai kad debit eon bank. boleh tak saya gunakan kad debit eon bank tu untuk register pay pal?
    klau bleh wanmus reply ke email saya. thanks fr da answer.

  13. wsalam.
    saya tak berani nak kata lah. Kalau kad debit eon bank tu boleh guna untuk online shopping, so bolehlah untuk register paypal. Kalau x, x boleh. Tapi rasanya dah banyak debit kad boleh guna..tapi baik tanya bank sendiri untuk pengesahan

  14. Hi. kok ye pun janganlah main terjah aje. bagilah salam ke ape ke.
    untuk debit kad popular sekarang ialah Public bank debit kad, Maybank, al rajhi dan beberapa lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *